Poslovni sustav

Naš osnovni proizvod je VIZAR POSLOVNI SUSTAV. Sustav sadrži komplet programa za vođenje knjigovodstva: glavna knjiga i saldakonti , knjiga primitaka i izdataka, plaće, URE IRE sa obračunom PDV-a, osnovna sredstva, blagajna, kamate. Razvili smo i programe prodaje, proizvodnje, pekarske proizvodnje i fiskalnu kasu, a u slučaju potrebe radimo i aplikacije "po mjeri". Dugogodišnje iskustvo u radu sa informacijskim tehnologijama , osigurava našim klijentima sigurnost, kvalitetu i zadovoljstvo u poslovanju.

Više

Web stranice i aplikacije

Rješenja koja razvijamo imaju za cilj izradu dinamičkih WEB STRANICA i APLIKACIJA kako bi zadovoljili sve veće i profinjenije poslovne potrebe. Naše dugogodišnje iskustvo i tehničke mogućnosti omogućuju nam da ponudimo širok spektar složenosti: od jednostavnih skripti do složenih aplikacija, od web dizajna i programiranja do razvoja i integracije složenih web-zasnovanih poslovnih sustava. Nudimo Vam profesionalan web dizajn i razvoj, optimalizaciju za tražilice, hosting, usluge održavanja, kao i CMS sustave.

Više

Dizajn, brending i foto

Izraditi dobar poslovni sustav ili profesionalne i sadržajne web stranice i aplikacije nemoguće je bez poznavanja dizajnerskih vještina. Širok spektar usluga koje pružamo vezan je za GRAFIČKI DIZAJN I FOTOGRAFIRANJE . Dizajn i fotografije izuzetno su bitni kod izrade web stranica, marketinških materijala, odnosno jedinstvenog brenda poduzeća. Usluge komercijalnog fotografiranja obuhvaćaju fotografije lokacija i zgrada, proizvoda, vjenčanja, pejzaža, vozila, apartmana itd.

Više

Pametna rješenja

Programski sustavi koje razvijamo koriste mnoge napredne mogućnosti i tehnologije: e-račune, vezu sa poreznom upravom, 2D bar kod, automatska knjiženja i izrade dokumenata, preuzimanje izvoda sa bankovnih servisa itd. Kod izrade programa nastojimo uvijek izraditi što pametnija sučelja kako bi korisnik vizuelno, ali i funkcionalno mogao što lakše, potpunije i brže koristiti naše sustave.

O nama

Mi smo tvrtka sa sjedištem u Puli koja se bavi
izradom poslovnih i web aplikacija.

Koliko smo kreativni

Poslovni sustavi
Web aplikacije
Web stranice
Dizajn, brending, foto

Kroz povijest

Poduzeće Vizar d.o.o. je osnovano u veljači 1994. udruživanjem grupe stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom u projektiranju, programiranju, uvođenju i održavanju informacijskih sustava. Poduzeće tada razvija poslovni sustav zasnovan na DOS operativnom sustavu. Kvaliteta programa uskoro dovodi do brzog širenja tržišta, te Vizarove programe u poslovanju koriste i mnoge informatičke tvrtke.
Prelaskom na PDV 1998. godine razvijena je nova verzija DOS Vizar-a sa svim poslovnim podsustavima. Istovremeno počinje i migracija na Windows programe. Prve windows programe Vizar radi 1999. godine kao posebne programe po narudžbi. Početkom 2001 godine počinju i instalacije VIZAR windows integriranog poslovnog sustava, te se postepeno svi korisnički sustavi nadograđuju. Windows POSLOVNI SUSTAV tada postavljen se neprekidno usavršava sve do danas.
Brzi razvoj internet tehnologija i alata okreće Vizar prema izradi WEB POSLOVNIH APLIKACIJA I STRANICA prilagođenih mobilnom pristupu preko tableta i pametnih telefona, te povezanih sa poslovnim bazama. Podaci i programi su na web poslužiteljima ili u oblaku. DIZAJN, BRENDING I FOTOGRAFIRANJE neizbježno su dio tog procesa.
pic
500+ Zadovoljnih klijenata
100+ Poslovnih aplikacija
22+ Godina poslovanja

Osnovni podaci

Osnovano 1994.
AdresaRizzijeva 81, 52100 Pula
IBANHR78 2360 0001 1013 0573 2
E-mailvizar@vizar.hr
Telefoni +385 (0)52 540 721,  540 271
Telefaks+385 (0)52/540-271
OIB71016243610
Temeljni kapital23.500,00 HRK
Trgovački sudU Rijeci, MBS:040129709
Djelatnost6209

Zadovoljni klijenti - izbor iz baze

Top